Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго» - конституційній обов'язок насамперед

July 3, 2017

Відповідно до положень Основного Закону нашої держави захист суверенітету і територіальної цілісності України є справою всього Українського народу, а захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України - є священним обов'язком кожного.

Не залишається осторонь захисту і безпеки України і колектив ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго». В своїй діяльності робітники Товариства тісно співпрацюють з правоохоронцями та військовими підрозділами Херсонського гарнізону з безперебійного забезпечення електричною енергією, транспортними та іншими необхідними технічними засобами силовиків та військових частин, які несуть бойове чергування та проводять відповідні заходи на території нашої області.

Сумлінно дотримуючись правил військового обліку та виконання військового обов’язку 57 співробітників ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго» у поточному році виконали свій військовий обов’язок під час призову за мобілізацією у тому числі у бойовій зоні антитерористичної операції. 50 з них у подальшому продовжили свою роботу в Товаристві після демобілізації, 42 працівники додатково пройшли навчальні та перевірочні збори військовозобов’язаних.

Керівництво компанії всебічно підтримує патріотичні прагнення працівників захищати суверенітет і територіальну цілісність України, та й надалі буде заохочувати своїх героїв та забезпечувати їх соціальні гарантії у відповідності до законодавства України.

Нагору