Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Будьте обережні! На Херсонщині погіршаться погодні умови

January 9, 2019

На 10-11 січня синоптики Херсонського обласного центру з гідрометеорології прогнозують погіршення погодних умов на території міста та області. Очікуються дощ зі снігом, місцями значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь на автошляхах ожеледиця. 11 січня посилення північно-західного вітру 15-20 м/с.

Адміністрація АТ «Херсонобленерго» звертається до жителів області бути уважними та обережними. Через сильні пориви вітру при хуртовині та обледеніння можливі падіння дерев і гілок на лінії електропередач, що призведе до їх пошкодження та обривів.

Енергетики застерігають громадян, ні в якому разі не проводити самостійно будь-які відновлювальні роботи в електрообладнанні. 

Слід пам’ятати, при виявленні обривів електричних проводів чи інших пошкоджень в електричних мережах необхідно негайно попередити оточуючих про небезпеку та терміново зателефонувати в Сall-центр Товариства за телефоном 48-06-20 або черговому диспетчеру електромереж відповідного району.

Необхідно знати, що смертельно небезпечно не лише доторкатись, але й підходити на відстань ближче 8 метрів до обірваних проводів ліній електропередачі, які лежать на землі або звисають.

До приїзду енергетиків необхідно організувати охорону місця обриву проводу.

Своєчасне повідомлення про пошкодження електромереж значно прискорить відновлення електропостачання та допоможе запобігти випадкам електротравматизму.

Будьте уважні та обережні.

Нагору