Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Бути здоровим, жити активно – це стильно та позитивно»

June 15, 2018

Саме під таким девізом у «Херсонобленерго» пройшло спортивне свято. Другу річницю роботи спортивного комплексу підприємства енергетики вирішили відзначити спартакіадою.

Товариство дбає про фізичне здоров’я працівників і підтримує їх спортивне життя. З цією метою два роки тому було ініційовано створення спортивного комплексу, де до послуг енергетиків представлено різноманітні тренажери та спортивний інвентар. Відвідують тренажерний зал працівники безкоштовно. У Товаристві переконані, що заняття спортом допомагають підтримувати фізичну форму, дбати про здоров’я, краще працювати, згуртовують, а ще менше нервувати і бути щасливими.

Персональний тренер енергетиків, інструктор-методист Ганна Дончук щодня зустрічає своїх підопічних з теплотою та посмішкою, і про кожного з них говорить з гордістю. Для кожного відвідувача тренер розробляє індивідуальну програму занять, які розраховані на різноманітні потреби та уподобання. Відвідують спортивний комплекс усі бажаючі, різних вікових категорій – а це від 22 до 60 років. Хтось займається професійно, а хтось приходить до спортивної зали аби поправити здоров’я та бути підтягнутим. Не зважаючи на інтенсивність та складність занять кожен отримує необхідний заряд бадьорості та позитивний настрій.

В день народження комплексу відбулася спартакіада. Організатори заходу з відповідальністю підійшли до проведення дійства. Спеціально для свята була розроблена особлива програма тренувань, до участі в якій було залучено максимальну кількість бажаючих.

Спартакіада пройшла в дружній та піднесеній атмосфері, а по завершенню на учасників чекали приємні призи та подарунки. Усі отримали гарний настрій і купу позитивних вражень та емоцій.

Енергетики запрошують колег приєднуватися до них та запевняють, що заняття спортом навіть сприяють виділенню гормону щастя.

Свято пройшло за підтримки адміністрації АТ «Херсонобленерго» та профспілки підприємства.

Фото

 

Нагору