Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Через крадіжку енергетикам довелось звернутись до поліції

April 9, 2020

Мешканці Білозерського району ледь не залишилися без енергопостачання.

Вчора, 8 квітня, працівники служби високовольтних електромереж виявили відсутність деяких елементів кріплення металевої електроопори. Як з’ясувалось, невідомими особами була скоєна крадіжка металевих кутників із залізної опори повітряної лінії-35 кВ «Тягинка-Токарівка». Від цього металева опора могла втратити стійкість та впасти.

Через такі злочинні дії крадіїв цілі села та навіть райони можуть залишитися зовсім без електроенергії. Про ситуацію було відразу повідомлено до поліції.

Енергетики б’ють на сполох та звертаються до мешканців з проханням задля власного комфорту та запобігання аварійним відключенням, щоб не залишатися без електроенергії, сприяти охороні електромереж – не покривати злочинців, чиї дії призводять до знеструмлень. Якщо ви помітили обірвані дроти на лініях електропередач або відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи по демонтажу ліній електропередач або обладнання трансформаторної підстанції, сторонніми людьми негайно повідомляти до найближчого РЕМу або на телефон 102.

Нагору