Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Для споживачів електричної енергії «Херсонобленерго» має чудову новину

June 9, 2021

Відтепер на вашу електронну адресу надходитимуть повідомлення про проведення планових робіт, тимчасове відключення об’єкту від енергопостачання, а також аварійні перерви, їх причини та очікувану тривалість.

Проведення планових робіт на лініях електропередачі та трансформаторних підстанціях надзвичайно важливі. Для забезпечення якісного та надійного розподілу електричної енергії енергетики оновлюють фізично старі та зношені проблемні ділянки електромереж. Тим самим запобігають аварійним відключенням електроенергії. Виконання таких робіт потребує припинення розподілу електричної енергії на певну тривалість.

«Херсонобленерго» налагоджує взаємодію зі споживачами електроенергії та підвищує рівень їх інформованості з питань енергозабезпечення. З цього приводу повідомляє про те, що абоненти отримуватимуть інформацію щодо планових та аварійних перерв в електропостачанні шляхом розміщення повідомлень в особистому кабінеті споживача, відправленням на вказану електронну адресу та на офіційному сайті Товариства в розділі «Відключення»

Для того, щоб почати отримувати повідомлення на електронну пошту, пропонуємо вам зареєструватись у онлайн-сервісі «Особистий кабінет» (https://ksoe.com.ua/cabinet/login/ ) та обновити свою контактну інформацію.

Нагору