Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Екскаватор знеструмив близько 2 тисячі новокаховчан

April 17, 2019

Жителі області уже знають як підготуватися наперед до відключень світла  - достатньо просто зайти на сайт «Херсонобленерго» і перевірити список планових відключень.

Але бувають ситуації, коли електроенергія зникає раптово, тоді споживачі масово телефонують до енергетиків, щоб дізнатися причини.

Саме завдяки одній із таких заявок, Новокаховський РЕЗ дізнався про пошкодження лінії при проведенні земельних робіт.

До диспетчера від очевидців надійшло повідомлення про те, що при проведенні земляних робіт екскаватором пошкоджена кабельна лінія. Представники будівельної фірми працювали на території Новокаховської школи №9 та, як пізніше повідомили енергетики, без попереднього узгодження.

«Розкопки» залишили без електропостачання майже 2 тисячі жителів міста. І як зазначають енергетики, на рахунку цієї фірми це вже не перше пошкодження електрообладнання.

Бригада Новокаховського РЕЗу та ЕМ оперативно відновила електропостачання від резервної лінії.

Про пошкодження майна сторонньою організацією повідомлено до поліції. Сума збитків встановлюється.

Енергетики нагадують підприємцям і організаціям, що безпечне виконання земельних робіт можливе виключно за наявності письмового дозволу.  Пам’ятайте, пошкодження комунікацій може призвести до порушення життєдіяльності населених пунктів. Крім цього, будьте уважні та обережні, контакт із електрообладнанням під напругою може коштувати життя.

Фото ілюстративне

Нагору