Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики «Херсонобленерго» справилися з негодою

February 10, 2020

Енергетики АТ «Херсонобленерго» ліквідували наслідки негоди та відновили електропостачання до населених пунктів області.

Усім працівникам, які брали участь у ліквідації наслідків негоди, керівництво АТ «Херсонобленерго» висловлює щиру подяку за професіоналізм, самовіддану працю, мужність та громадянський обов’язок.

Найбільше від стихії постраждали території, які обслуговуються Новокаховськими, Каховськими, Олешківськими, Голопристанськими та Херсонськими РЕМ.

Через замети та відсутність проїзних доріг бригадам енергетиків доводилось пішки долати відстань по декілька кілометрів до аварійних ділянок, працювати на морозі при налипанні мокрого снігу, на відкритих територіях. Вони доклали максимум зусиль, працювали по 12 годин, щоб якнайшвидше ліквідувати вимкнення та повернути світло до будинків. Доволі часто роботи значно ускладнювалися погодними умовами, адже сніг не припинявся, а вітер місцями ставав все сильнішим.

Нагадаємо, внаслідок погіршення погодних умов - налипання мокрого снігу, намерзання та сильних поривів вітру, станом на 6 ранку 6 лютого на Херсонщині були знеструмлені 134 населених пункти. 

 

Нагору