Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики Херсонщини підкорили найвищу точку України - Говерлу

September 4, 2018

Працівники АТ «Херсонобленерго» День незалежності відсвяткували по-особливому. На найвищій горі України підняли прапор підприємства.

Підкорення Говерли багато туристів називають екстремальним відпочинком. Далеко не кожен наважиться подолати таку висоту, адже й справді - нелегко. Проте наші відважні енергетики спробували і в них вийшло.

У день святкування Дня незалежності наші колеги здійснили поїздку вихідного дня мальовничими місцями Карпат. Відвідали чудове місто з галицьким шармом та європейськими традиціями Івано-Франківськ. Головною метою поїздки  стало  підкорення найвищої вершини України – Говерли, висота якої 2061м. Також відвідали   водоспад Женецький Гук, одного з  найгарніших водоспадів в українських Карпатах, висота якого 900м над рівнем моря.   

Поїздка вихідного дня для співробітників була організована профспілкою та за сприяння адміністрації Товариства. Усі бажаючі працівники та члени їх родин, мали можливість відпочити, здійснити мандрівку Україною та відвідати мальовничі місця.

Фото Фейсбук 

Нагору