Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики провели зустріч з громадою м. Олешки

July 27, 2021

За ініціативою місцевих мешканців відбулася зустріч з представниками АТ "Херсонобленерго". Основні питання, які цікавили громаду – це планові відключення, зменшення аварійних відключень та покращення якості електропостачання.

Начальник Західного регіонального управління розподільних мереж Юрій Петрусь під час зустрічі зазначив, що про усі проблеми знають та працюють над їх усуненням.

Для забезпечення мешканців громади стабільним електропостачанням, підвищенням надійності електромережевого комплексу та оновленням зношеного обладнання в Інвестпрограмі на 2021 рік заплановані та проводяться роботи на території міста. А саме: на дільниці в межах вулиць Нижня, Хмельницького, Колганова, Олімпійська, Леваневського, Космонавтів, Шаталова, Софіївська, Парохідна, Санаторна, Вишневий, Михайлова, Грушевського, Янтарна, Роздольна, Сикорського, Папаніна здійснюється реконструкція та технічне переоснащення повітряних ліній, триває заміна опор (біля 100 шт) та повністю заміна дротів. Так як роботи проводяться по мережі високовольтної повітряної лінії ПЛ 10кВ, то виконання робіт потребує тимчасового припинення електропостачання з метою безпеки для оточуючих та персоналу.

Усі роботи проводяться підрядними організаціями ліцензіатами з різноманітних регіонів держави. Заходи Інвестпрограми з реконструкції зношених електромереж та приведення їх до європейських стандартів підтримано Херсонською ОДА, погоджено Міністерством енергетики України та схвалено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Проведення зазначених заходів дозволить зменшити технологічні витрати електроенергії, перерви в електропостачанні та покращити якість електропостачання.

Усі проблемні питання, пропозиції та побажання від громади взяті до уваги та будуть знайдені можливості для їх вирішення.

 

Нагору