Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики виявили чергового монстра на базі відпочинку біля моря

June 23, 2020

Під час проведення рейдової перевірки в Генічеському районі бригада інспекторів на території однієї бази відпочинку в с.Щасливцево виявила встановлений високочастотний генератор.

Енергетики вже неодноразово застерігали, що використання в побуті, підприємствах високочастотних генераторів, з метою впливу на прилади обліку, негативно впливає на організм людини та суттєво шкодить здоров’ю.

На своєму сайті власники бази відпочинку люб’язно запрошують відпочивальників зупинитися саме у них, пропонуючи тихий відпочинок та ненав’язливий сервіс. Гостинні господарі пропонують 200 місць, 60 з них - номери «люкс».

Уявіть лише, скільки родин з дітьми, перебуваючи на території закладу, потрапляє під дію певної інтенсивності опромінення та отримує цілий комплекс побічних ефектів від знаходження поряд із такими пристроями.

Нагадаємо, результатом дії випромінювань є загальна слабкість, підвищена втома, порушення сну, головний біль та біль в ділянці серця. З’являється роздратованість, втрачається увага, сповільнюються рухово-мовні реакції. Виникає ряд симптомів, які свідчать про порушення роботи окремих органів – шлунку, печінки, підшлункової залози. Погіршуються харчові та статеві рефлекси, змінюється склад крові, зафіксовані зміни на рівні клітин.

Працівники РЕМ по виявленому факту зафіксували порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії та відповідно склали Акт, за яким буде встановлено фінансову відповідальність споживача.

Однак, високі штрафи та покарання за розкрадання електричної енергії, здоров’я не повернуть. Якщо Вам стало відомо про наявність таких пристроїв у будь-яких помешканнях чи то закладах, повідомте на гарячу лінію служби захисту економіки за телефоном 0552-421-666.

 

Нагору