Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Голова НКРЕКП Дмитро Вовк: Тарифи для населення на електричну енергію в Україні найнижчі в Європі

September 25, 2017

«Тарифи для населення на електричну енергію в Україні найнижчі в Європі. Впровадження нового ринку електричної енергії дозволить встановити справедливий рівень на якісні та сталі послуги завдяки конкуренції та стимулювання до ефективності» - про це заявив Голова НКРЕКП Дмитро Вовк під час першого засідання Координаційного Центру.

З нагоди запуску Координаційного Центру по впровадженню нового ринку електричної енергії Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк зазначив: «Всі ми чуємо від політиків роками солодкі, батьківські слова про захист споживача - в результаті тарифи для населення на електричну енергію в Україні найнижчі в Європі. На спір політики готові зробити тарифи навіть від'ємними, але наше завдання зробити послуги сталими та якісними. Впровадження нового ринку електричної енергії дозволить встановити справедливий рівень саме на такі послуги завдяки конкуренції та стимулюванню до ефективності», - повідомляє офіційний сайт Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

До уваги Координаційного центру було представлено детальний план графік та зведена інформація по впровадженню нової моделі ринку електричної енергії:

Нагору