Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Горе від розуму, а вірніше застав бовдура богу молитись…..

July 19, 2017

На весні поточного року у зв'язку незрозуміло куди розтраченими в комунальних підприємствах міста Херсон коштами, які сплачені за спожиту електричну енергію мешканцями комунальних гуртожитків, вказані об'єкти були відключені від електропостачання.

За вказаним фактом Національною поліцією було розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження по перевірці фінансових зловживань з боку керівників одного з комунальних підприємств м. Херсон, що й спонукало можновладців доволі скоренько відшукати пропажу та перерахувати людські гроші за спожиту електроенергію енергопостачальнику та відновити електричне постачання.

Перші особи міської ради замість виправлення ситуації, приведення у відповідність діяльність підлеглих керівників комунальних підприємств та вибачень перед виборцями, які залишались тривалий час без світла стали публічно ображати та погрожувати спаленням херсонцям - робітникам енергопостачальної компанії, закликати до актів насилля, - за що, за Ваше господарське недбальство????

За фактом протиправних закликів з боку першого заступника міського голови гр. Козакова І.В. Національною поліцією зареєстровано кримінальне провадження.

На цьому «ображена» на непокірних споживачів та постачальника електричної енергії мерія не зупинилась, та з великого розуму зупинила будівництво, яке на стадії завершення проводило ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго», з заміни зношених електромереж у Дніпровському районі м. Херсон.

Реконструкція застарілого та встановлення нового, більш потужного та надійного електрообладнання на суму більше 4 млн.грн, виконувалось у поточному році місті Херсон за отриманими від Управління з питань Державного архітектурно-будівельного контролю Херсонської міської ради деклараціями, в рамках інвестиційної програми Товариства для задоволення потреб херсонців. Кошти на модернізацію електромереж були виділені державою.

Мета такого керування — викорінити інвестиційну діяльність у Херсоні та перенести її у інші міста та населені пункти області, а замість виборчих обіцянок - примножувати багатства міста та забезпечувати благополуччя городян, на ділі принижування міських мешканців та руйнація інфраструктури.

Товариство прикладе всіх зусиль щодо закінчення модернізації енергооб'єктів м. Херсон та покращення електрозабезпечення кожного мешканця.

 

Нагору