Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Горе-водії влаштували енергетикам гарячі вихідні

July 15, 2019

Минулі вихідні виявилися для енергетиків напрочуд насиченими. Горе-водії нехтуючи правила дорожнього руху завдали чимало клопоту працівникам Товариства, а мешканцям населених пунктів ще й незручностей.

Суботнього ранку майже півсотні жителів села Князе-Григорівки Великолепетиського району залишилися без електропостачання. А все тому, що невідомий горе-водій не впоравшись з керуванням, збив опору та зник з місця пригоди. Енергетики Великолепетиського РЕМу оперативно ліквідували аварійну ситуацію та повернули електроенергію в оселі абонентам.

Подібна ДТП сталася також на території обслуговування Високопільського РЕМу,поблизу села Біляєвка. Водій, не вибравши безпечну швидкість, здійснив наїзд на опору електропередач, чим спричинив її руйнування та знеструмлення домоволодінь мешканців села. Працівниками районного відділу електромереж пошкодження усунено, електропостачання відновлено.

А в Білозерському районі прикра пригода сталася темної пори доби. В дорожньо-транспортну пригоду потрапив водій сільськогосподарської техніки. Неуважний комбайнер збив опору та зник. Такий інцидент обернувся чималими проблемами для мешканців с.Кисилівка та енергетиків Херсонських електричних мереж

Про усі факти пошкодження електрообладнання повідомлено до поліції.

На щастя, все минулося без жертв і ніхто не постраждав. Енергетики наполягають на уважності водіїв за кермом та неухильного дотримання правил дорожнього руху. 

Фото ілюстративне.

Нагору