Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Херсонські енергетики зустрічали гостей та ділилися досвідом

July 26, 2019

Два дні поспіль на Херсонщині в АТ «Херсонобленерго» проходить технічна нарада за участі представників енергетичних компаній України.

Фахівці енергетичної галузі в ході роботи обговорили низку нагальних питань, які виникають в процесі виробничої діяльності, зокрема виконання основних технічних показників енергопостачальних компаній, ремонтів та технічного обслуговування електричних мереж за перше півріччя 2019 року. Окрему увагу енергетики приділили підготовці мереж до роботи в осінньо-зимовий період.

У нараді енергетиків також взяли участь представники підприємств-партнерів, які ознайомили присутніх з інноваційними розробками в області «цифрових підстанцій» та енергетичним обладнанням, реклоузерами напругою 10-35 кВ, європейського виробництва.

АТ «Херсонобленерго» постійно слідкує за новими напрямками в енергетичній сфері та активно займається впровадженням в роботу інноваційних технологій.

Другого дня роботи технічної наради Херсонщина ділилася досвідом використання в роботі сучасних комп’ютерних та інформаційних розробок.

Гостей ознайомили з «Оперативно-інформаційним комплексом», з яким херсонські енергетики успішно працюють майже п’ять років. Комплекс представляє собою своєрідну макет-схему, на якому відображається в реальному часі стан електричних мереж на обслуговуваній території. До того ж програма «ОІК» взаємодіє з колл-центром та диспетчером, що дозволяє дистанційно та автоматизовано контролювати виробничі процеси.

Також енергетики поділилися з колегами напрацюваннями в частині використання оперативно-виїзними бригадами програмного комплексу «Мобільні бригади», який забезпечує злагодженість дій усіх підрозділів задіяних у ліквідації аварійних ситуацій та виконанні планових ремонтів. Для цього бригади Херсонських розподільних електричних мереж забезпечені мобільними планшетами.

Продемонстровані напрацювання енергетиків АТ «Херсонобленерго» викликали зацікавлення в учасників технічної наради.

Після насиченого семінару та ділових зустрічей учасники наради мали можливість здійснити прогулянку визначними місцями Херсонщини.  

Нагору