Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Херсонська ТЕЦ затопила Херсонобленерго

November 29, 2018

Я не я і хата не моя. Так і не інакше можна назвати аварійну ситуацію, яка виникла на території виробничих приміщень АТ «Херсонобленерго», по вулиці Перекопська, 178.

Сьогодні вранці, працівники підприємства виявили підтоплення трансформаторної підстанції та утворення озера на місці проходження залізнодорожніх шляхів, яке сталося в наслідок  масштабної аварії на водогоні, який  належить  АТ «Херсонська ТЕЦ», та негайно викликали аварійну службу. Інженерні мережі ТЕЦ проходять по території «Херсонобленерго». 

Прибувши на місце виклику, робітники аварійної служби ТЕЦ, оглянувши підтоплення, лише розвели руками. Так і не ліквідувавши аварію, покинули територію.

Енергетики занепокоєні, адже існує реальна загроза підтопленню значної території підприємства. Неконтрольований вилив води призведе до руйнування огорожі, енергообладнання , пошкодить значну кількість майна місцевих підприємств та їх відключення від електропостачання.

АТ «Херсонобленерго» звертається до керівника АТ «Херсонська ТЕЦ» оперативно вжити необхідних  заходів для усунення  аварії на водопровідних мережах.

Нагору