Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Журналісти газети «Гривна» не читають своє видання?

February 11, 2019

Сьогодні, в Інтернеті, на сторінці видання «Гривна» з’явилася новина «Возле «Херсонобэнерго» сотни херсонцев пытаются вернуть деньги с «неправильного» счета», де журналісти звинувачують «АТ «Херсонобленерго» про відсутність інформації стосовно зміни енергопостачальника та нових реквізитів для оплати рахунків за спожиту електроенергію.

З цього приводу АТ «Херсонобленерго» повідомляє наступне.

Для оповіщення широкої аудиторії мешканців Херсонщини інформативні повідомлення були надруковані безпосередньо на сторінках газети «Гривна».

Зокрема, інформаційне оголошення про зміну енергопостачальника з 1 січня 2019 року було опубліковано у газеті «Гривна» №52 (1251) від 26 грудня-3 січня 2019 року. Наступне повідомлення про те, що оплату за спожиту електричну енергію у період з 1 січня 2019 року необхідно сплачувати на рахунок ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» та наведено реквізити нового постачальника було оприлюднено у газеті «Гривна» в №5 (1256) від 30 січня-6 лютого 2019 року.

Починаючи з листопада 2018 року відповідна інформація про те, що постачання електричної енергії з 1 січня 2019 року буде здійснювати ТОВ «Херсонська енергопостачальна компанія» розміщувалися в «Особистих кабінетах» як побутових, так і юридичних споживачів на сайті «АТ «Херсонобленерго» та на бланках рахунків за спожиту електроенергію, які отримували як побутові, так і юридичні особи.

В тому числі про нові реквізити ТОВ «Херсонської обласної енергопостачальної компанії» були розміщенні оголошення у місцях здійснення платежів у відділеннях ряду банків та Укрпошти.

Інформаційні повідомлення поширювали регіональні інтернет-видання, для користувачів соціальних мереж подібні дописи також були доступні.

В свою чергу АТ «Херсонобленерго» занепокоєно ситуацією, що склалася та просить громадян не хвилюватися.

Кошти, які були помилково зараховані на рахунок АТ «Херсонобленерго», якщо у споживачів не виникне заперечень, будуть перераховані на рахунки ТОВ «ХОЕК» до 18 лютого.

Дякуємо за розуміння та сподіваємося на співпрацю. 

Нагору