Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Лісоруби» залишають земляків без світла

December 3, 2018

Із настанням холодів жителі Херсонщини обирають різні способи обігріву своїх домівок. Один із них пиляння дерев – сумнівний і приносить більше шкоди, ніж користі. Якщо раніше «лісоруби» хазяйнували лише у лісопосадках, то зараз вони не бояться попастися на гарячому на території населених пунктів. На території тракторної бригади села Тарасівка Скадовського району невідома особа підпиляла дерево і… залишила без світла дві з половиною сотні селян.

При падінні підпиляне дерево пошкодило електроопору. Через цей інцидент сталося масштабне відключення: села Українка та Дар’ївка залишилися без електропостачання.

Бригада Скадовського РЕЗу та ЕМ оперативно відновила електропостачання, але заміна електроопори ще попереду.

Про інцидент повідомлено до поліції.

Такі спили дерев завдають шкоди не лише Товариству та створюють загрозу життю та здоров’ю цим «лісорубам» та оточуючим, але й тягнуть за собою матеріальну відповідальність винних осіб в частині відшкодування у повному обсязі всіх завданих збитків в разі виходу з ладу електрообладнання.

АТ «Херсонобленерго» застерігає, якщо ви стали свідком події, де відбулося обривання електричних мереж, бути надзвичайно обережними.

Запам’ятайте, не можна наближатися до обірваних проводів ближче, чим на 8 метрів, обов’язково попередити перехожих про небезпеку. Відразу повідомте про обірваний дріт до кол-центру «Херсонобленерго» за телефоном 0552- 48-06-20, або до поліції за телефоном 102.

Нагору