Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Мисливці за «горючим» залишили село на Херсонщині без електроенергії та води

August 31, 2018

На території Херсонської області активно працюють енергетичні злодії. У погоні за легкими грошима зловмисники крадуть не тільки деталі електроприладів, які коштують тисячі гривень, але і трансформаторне масло, що призводить до виходу з ладу енергообладнання.

І що важливіше, своїми діями ці нечисті на руку люди залишають без електроенергії, а іноді й інших комунікацій тисячі громадян та соціально-важливих об’єктів.

Так, у селі Бойовому, що на території обслуговування Генічеського РЕЗу та ЕМ, злодії злили близько 200 літрів трансформаторного масла.

У результаті протизаконних дій без електропостачання залишилась водонапірна вежа, що призвело до зупинки водопостачання населеному пункту.

Наразі енергетики працюють над відновленням електропостачання населеному пункту. Сума завданих збитків Товариству встановлюється.

На місце крадіжки викликано поліцію.

Енергетики звертаються за допомогою до небайдужих громадян. Якщо Ви помітили підозрілих осіб біля трансформаторної підстанції або вже відчинену підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або виявили зникнення енергетичного обладнання – відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або на телефон служби безпеки підприємства 0552- 421-666.

Акцентуємо Вашу увагу, що працівники компанії завжди працюють у спецодязі з логотипом «Херсонобленерго» та пересуваються на автомобілях з відповідним маркуванням.

Фото ілюстративне

Нагору