Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

На Херсонщині окремі органи місцевого самоврядування блокують роботу енергетиків

March 27, 2020

У всьому світі пріоритетом зараз є боротьба з пандемією нового коронавіруса COVID-19. Стабільні поставки електроенергії та безперебійна робота енергосистеми Херсонської області - важлива складова по вирішенню цієї екстремальної ситуації. Складно уявити, що могло б статися, якби країна зараз залишилася без електрики.

В розрізі останніх подій окремі органи місцевого самоврядування на Херсонщині дозволяють собі обмежувати господарську діяльність АТ «Херсонобленерго», не маючи на це жодних підстав та повноважень. Вимагають від Товариства припинити виконання безпосередніх обов’язків по проведенню технологічних оглядів приладів обліку та їх заміні, проведення ремонтних робіт, що суттєво впливає на забезпечення населення безперебійним електропостачанням.

АТ «Херсонобленерго» відноситься до ряду підприємств критичної інфраструктури та докладає максимум зусиль для забезпечення в повному обсязі важливих соціальних об’єктів, зокрема медичних закладів, стабільним енергозабезпеченням для виконання своїх професійних функції.

АТ «Херсонобленерго», як і раніше, в межах повноважень наданих державою,  спрямовує усі свої наявні ресурси на режим забезпечення надійності та стабільності енергетичної системи Херсонської області.

Нагору