Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Інвестпрограму АТ «Херсонобленерго» на 2022 рік підтримано

August 17, 2021

Сьогодні в АТ «Херсонобленерго» відбулися відкриті обговорення пропозицій та зауважень Інвестиційної програми АТ «Херсонобленерго» на 2022 рік.

Основною метою реалізації заходів Інвестпрограми Товариства на 2022 рік – є забезпечення надійної експлуатації існуючих мереж шляхом переоснащення мереж та обладнання підстанцій, які відпрацювали нормативний термін, забезпечити надійність, безперервність та якість електропостачання електроенергії після реконструкції обладнання.

 Також до Інвестиційної програми 2022 року були включені заходи, пов’язані з приєднанням нових споживачів, а саме: Товариством планується створення трансформаторної потужності рівня 6-10Кв для реалізації стандартних приєднань шляхом встановлення розвантажувальних ТП у кількості 30 шт. та заміни перевантажених силових трансформаторів у кількості 20 шт.

До обговорення інвестиційної програми спільно з енергетиками долучився й представник органу місцевого самоврядування - начальник відділу енергетики управління енергетики, енергоменеджменту та енергоефективності департаменту міського господарства м. Херсон – Юрій Єременко.

Інших пропозицій або зауважень не надходило. В результаті відкритих обговорень вирішили підтримати та погодити Інвестиційну програму АТ «Херсонобленерго» на 2022 рік.

Обговорення пройшли без порушень та з дотриманням встановленого порядку.

Нагору