Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Офіційна позиція "Херсонобленерго" щодо стану справ з енергопостачання у Херсонській області.

April 14, 2022

Шановні споживачі електричної енергії, жителі Херсонської області. 
Енергетики "Херсонобленерго" з початку бойових дій на території Херсонщини продовжують працювати та робити все можливе задля забезпечення населених пунктів електроенергією. В результаті обстрілів в окремих містах і селах пошкоджень стає все більше і працівники Товариства не мають змоги оперативно усувати аварії і відновлювати енергопостачання.

Через окупаційний стан регіону, Товариство знаходиться в ізоляції, бракує матеріалів та палива, постачальники не мають можливості забезпечити підприємство необхідними матеріалами. Незважаючи на складну ситуацію, "Херсонобленерго" продовжує виконувати роботи по забезпеченню населення та критичних підприємств електроенергією. 
Правління "Херсонобленерго" дякує за підтримку та співпрацю органам місцевого самоврядування, головам сільських та селищних рад, старостам, керівникам організацій та підприємств, які допомагають та надають матеріали для  виконання ремонтних робіт для відновлення енергопостачання. 

Правління "Херсонобленерго" звертається до усіх мешканців області  зі сподіваннями на взаєморозуміння, дякує за витримку, а енергетики сповнені оптимізму продовжують докладати максимум зусиль для стабільного енергозабезпечення області.

Нагору