Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Рятівники та енергетики провели спільне навчання

May 25, 2021

На території дільниці АТ «Херсонобленерго» у смт Білозерка проведені тактично-спеціальні навчання з гасіння пожежі в адміністративній будівлі.

За задумом навчання, в адмінбудівлі на території підрозділу сталася пожежа, в якій знаходилися люди. Виявивши загоряння, працівники підприємства негайно повідомили до 2 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Херсонській області, які оперативно прибули на ліквідацію умовної пожежі.

Надзвичайники провели розвідку приміщення, знеструмили та вжили заходів для локалізації, а також і ліквідації умовної пожежі. В щільно задимленому приміщенні під час рятувальної операції було виявлено бездиханне тіло працівника. Постраждалого оперативно винесли на свіже повітря та надали домедичну допомогу.

Проведені навчання дозволили вдосконалити злагодженість та оперативність дій усіх учасників заходу, що в подальшому допоможе діяти швидко та впевнено у випадку виникнення реальної надзвичайної ситуації. В цілому захід виявися дуже корисним як для вогнеборців, так і для співробітників дільниці.

Нагору