Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Сила через впевненість

July 20, 2022

    Сила через впевненість. Саме з такими переконання нині працюють енергетики Херсонщини по відновленню енергопостачання на деокупованих територіях області, а саме територій громад Бериславського району, Нововоронцовської, Кочубеївської, Високопільської ОТГ, та інші.


    У звільнених громадах бригади у складі майстрів, диспетчерів, електромонтерів, водіїв та інших фахівців після обстеження ліній електропередач відразу згуртувалися та приступили до усунення пошкоджень, руйнувань, спричинених ворожими обстрілами. Зокрема, на території смт. Нововоронцовка працює бригада енергетиків під керівництвом майстра Коляди А.А.


    Звісно, проблем дуже багато і значна частина енергообладнання майже не підлягає відновленню, а потребує нового будівництва. Проте, силами відважних, відданих професії енергетиків та вірою в перемогу, прикладаючи максимум зусиль, їм вдається повертати електроенергію до осель мешканців громад.
Ремонтні бригади щодня здійснюють виїзди та обстежують електромережі, де це можливо, для проведення ремонтних робіт.

    АТ «Херсонобленерго» продовжує працювати для споживачів електричної енергії Херсонської області. Управління АТ «Херсонобленерго» здійснює компанія «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», яка об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств - операторів систем розподілу («Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго», «Рівнеобленерго»). На підприємствах під управлінням компанії працюють понад 11 тисяч працівників.
    Разом до перемоги!

Нагору