Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Служба захисту економіки інформує: порушення, збитки та відключення напередодні святкових вихідних

May 5, 2021

Напередодні святкових вихідних працівниками АТ «Херсонобленерго» провели 148 рейдів та виявили 37 порушень.

Сторонні особи завдали чи мало шкоди не лише Товариству, але й споживачам.

Так, в період з 26 по 30 квітня через аварійне відключення знеструмлено 24 361 домоволодіння. На жаль, причини таких відключень непідвласні енергетикам: дорожньо-транспортні пригоди, земельні роботи, непогода, спилювання дерев і т.п.

Також минулого тижня стався цікавий випадок, коли споживач сам собі «ведмежу послугу» зробив.

Комунальне підприємство на території Каховського заводу пошкодило прилад обліку електроенергії, що призвело до зміни показів лічильника. Таким чином співробітники підприємства шукали варіанти здешевлення рахунків за електроенергію. Але, не так сталось, як гадалось. Таке порушення виявлено фахівцями АТ «Херсонобленерго», про що повідомлено правоохоронним органам.

За попередніми підрахунками представники Каховського КП мають сплатити 55 391 гривень збитків.

Загалом же за тиждень сума збитків, що зазнали енергетики становить півмільйона гривень.

Працівники Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» звертаються до мешканців області з проханням бути уважними та пильними. Якщо Ви стали свідком крадіжки електроенергії, помітили обірвані проводи на лініях електропередач, відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або обладнання підстанцій людьми, що не є представниками АТ «Херсонобленерго» (працівники Товариства завжди працюють у спецодязі), – негайно повідомте про це диспетчеру Кол-центру 0552-48-06-20, 0-800-500-629, або правоохоронним органам на телефон «102».

Нагору