Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Служба захисту економіки інформує: як не варто економити на електроенергії

September 6, 2021

Служба захисту економіки АТ «Херсонобленерго» 24/7 захищає майнові та інші інтереси за напрямком діяльності, адже ледве не щодня працівники Товариства стикаються з крадіжками або пошкодженнями майна на території обслуговування. В період з 30 серпня по 5 вересня фахівцями проведено рейдові перевірки, про що складено 20 відповідних актів.

На минулому тижні при плановому огляді енергооб’єктів споживачів виявлено самовільне підключення до електромереж, що є грубим порушенням правил роздрібного ринку електричної енергії.

У Херсоні співробітники товариства з обмеженою відповідальністю вирішили піти проти правил и забажали менше сплачувати за спожиту електроенергію. В пошуках економії вони вдалися до хитрощів, за що й поплатились. Тепер відповідальним особам підприємства доведеться відшкодовувати майже 3 мільйона гривень!

Споживання електричної енергії з дотриманням ПРРЕЕ обійшлося б їм значно дешевше.

Також незручностей зазнали 38 903 споживача внаслідок аварійних ситуацій, чиї домоволодіння знеструмлені через погодні умови, дорожньо-транспортні пригоди тощо.

Всього ж за тиждень Товариство зазнало збитків на загальну суму більше 4 мільйона гривень.

Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» звертається до мешканців області з проханням бути уважними та пильними. Якщо Ви стали свідком крадіжки електроенергії, помітили обірвані проводи на лініях електропередач, відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або обладнання підстанцій людьми, що не є представниками АТ «Херсонобленерго» (працівники Товариства завжди працюють у спецодязі), – негайно повідомте про це диспетчеру Кол-центру 0552-48-06-20, 0-800-500-629, або правоохоронним органам на телефон «102».

Нагору