Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Спійманий на гарячому фермер покаявся і попросив вибачення

August 21, 2018

Енергетики продовжують виявляти нечесних споживачів, які порушують Правила роздрібного ринку електричної енергії. Найбільш поширеними способами крадіжок є порушення пломб та пошкодження приладу обліку, самовільне підключення до електричної мережі та вплив на роботу засобів обліку за допомогою високочастотного випромінювання.

В ході чергових рейдових перевірок інспекторами Товариства було виявлено факти порушення в роботі енергообладнання одного із власників фермерського господарства с.Чорнобаївка, Білозерського району, які призвели до поза облікового користування електроенергією. У присутності представників правоохоронних органів енергетиками на місці було складено акт про порушення. За без облікове споживання електричної енергії господарю була нарахована сума до сплати 115 331 грн.

Фермер свою провину визнав, вибачився перед енергетиками за свої легковажні та необдумані дії та зобов’язався в короткий термін усунути виявлені порушення.

Енергетики в черговий раз розвіюють міфи про нібито безкоштовну електроенергію та закликають споживачів економити законними методами.

 

Нагору