Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У Бериславському районі внаслідок ураження струмом загинула дитина

June 18, 2018

Трагедія сталася минулими вихідними в с.Козацьке Бериславського району. Біля трансформаторної підстанції, яка не перебуває у власності «Херсонобленерго», а належить сільськогосподарському підприємству, було виявлено тіло 8-річного хлопчика. Він з невідомих причин наблизився на небезпечну відстань до струмопровідних частин, що перебували під напругою. В результаті дитина отримала численні опіки та смертельне ураження електрострумом.

Наразі усі обставини трагедії розслідують правоохоронці.

Енергетики вкотре застерігають, що проникнення в приміщення трансформаторних підстанцій заборонено. Ігри на біля енергооб’єктів, або ж проникнення з метою крадіжки кольорового металу можуть призвести до трагічних наслідків.

Громадянам варто усвідомлювати невідворотність тяжких наслідків в разі нехтування безпеки поводження з електричним струмом і не відноситись до цього безвідповідально. Варто дотримуватись елементарних правил безпечної поведінки поблизу енергооб’єктів та в обов’язковому порядку застерігати дітей від біди.

Власники енергообєктів, в тому числі і трансформаторних підстанцій, які не належать «Херсонобленерго», мають забезпечити належне утримання та унеможливити вільних доступ на територію до об’єктів сторонніх осіб. Адже недбале відношення до експлуатації електроустановок може призвести до трагічних випадків.

Бережіть себе та близьких! 

Нагору