Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У Херсоні представники енергетичних підприємств провели робочу нараду

October 29, 2018

На базі АТ «Херсонобленерго» відбулася робоча нарада з директорами комерційними енергетичних компаній України.

Темою обговорення учасників зібрання у перший день робочої наради стали підсумки роботи енергозбутової діяльності енергетичних  підприємств за дев’ять місяців поточного року. Директори комерційні окрему увагу приділили обговоренню проблемних питань росту дебіторської заборгованості серед великих споживачів та проаналізували  ряд питань, з якими доводиться стикатися в процесі виробничої діяльності.

Представники енергетичних підприємств в ході зібрання зосередили увагу на ключових питаннях впровадження нової моделі ринку електроенергії та обговорили особливості та методи роботи в умовах перехідного періоду в процесі відокремлення функцій з розподілу від функції виробництва, передачі та постачання електричної енергії.

Наступного дня учасники наради ознайомилися з напрацюваннями енергетиків АТ «Херсонобленерго» в напрямку поліпшення організації рейдової роботи на підставі пофідерного аналізу. З цього приводу херсонці поділилися з колегами своїм досвідом та презентували програмне забезпечення запроваджене в «Херсонобленерго».

Насичена робоча нарада завершилася оглядовою екскурсією гостей міста Херсон. В дружній та невимушеній атмосфері колеги мали можливість пройтися вуличками старого міста, відвідати Свято-Успенський собор, який був закладений у 1786 р. у самому центрі Купецького передмістя. Також відвідали Свято-Катерининський собор в парку Херсонська фортеця, який був першим православним храмом Херсона і усипальницею князя Потьомкіна.

Також здійснили екскурсію по парку Херсонська фортеця та ознайомилися з залишками порохового погребу, валів та воріт фортеці, яка була збудована у 1778-1779 роках.

ФОТО

 

 

Нагору