Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У «Херсонобленерго» дбають про своїх енергетиків

September 5, 2018

У «Херсонобленерго» діє обласна профспілкова організація, яка піклується та захищає трудові права, соціально-економічні інтереси всіх її членів. Серед іншого профспілковий комітет організовує оздоровчі, культурно-масові, спортивні та інші заходи. Вже традиційним стало придбання солодощів, кондитерських виробів для дітей членів профспілки до новорічних та різдвяних свят, для жінок - спілчан до 8 Березня. Малеча співробітників, які приймають участь у конкурсах, що проводяться в Компанії, теж не залишаються без уваги.

Не забуває організація і про спілчан-ювілярів, які на свої Дні народження отримують від профспілки привітання та подарунки.

Але, мабуть, найбільш гарні та теплі спогади надовго залишаються у пам’яті туристів-спілчан. За програмою «Подорожуємо рідною Україною» енергетики та їх члени сім’ї вже побували у багатьох цікавих куточках України: від західних перлин Кам’янця-Подільського, Тернополя, Львова до визначних місць центральної на північної частини країни: Софіївського парку, Межигір’я, не забули організатори турпоїздок і про найбільш улюблені  місця рідної Херсонщини - смт. Лазурне, с.Залізний Порт, Арабатську стрілку, Лемурійське море (Рожеве озеро), ВГ «Князя Трубецького», долину тюльпанів («Маленька Голландія на Херсонщині» ).

В Товаристві приділяють значну увагу в організації оздоровлення співробітників та членів їх сімей. Так, працівники мають можливість відпочивати на базі відпочинку «Енергетик» в с.Приморське, Голопристанського району, Херсонської області. Для малечі  придбаний чудовий сучасний дитячий спортивний майданчик.

Не лише організацією подорожей займається профспілка «Херсонобленерго», вона працює також для культурного розвитку енергетиків, тому традиційними стали відвідання культурно-мистецьких заходів Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша та кіноконцертної зали «Ювілейний».

В тяжких життєвих ситуація члени профспілки звертаються до профкому за допомогою. На засіданнях профспілкового комітету завжди всі звернення розглядаються та отримуються позитивні рішення.

За сприянням профспілки проходять святкування професійних свят, фізкультурно-оздоровчі та масово-спортивні заходи, змагання, участь футбольної команди «Херсонобленерго» в міських та обласних турнірах, змаганнях та чемпіонатах серед енергопостачальних компаній з футзалу.

 

 

Нагору