Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У «Херсонобленерго» ділилися досвідом з рівненськими колегами

October 17, 2019

АТ «Херсонобленерго» зустрічає гостей з міста Рівне!

Сьогодні в стінах Товариства відбулася зустріч, на якій енергетики з «Рівнеобленерго» мали змогу перейняти досвід  та ознайомитися з напрацюваннями наших фахівців у діяльності диспетчерської служби, дирекцій комерційної та технічної, а саме у реалізації та видачі технічних умов.

Олександр Полевой, заступник начальника оперативно-диспетчерської служби «Херсонобленерго», ознайомив свого колегу Сергія Захарова(старший диспетчер «Рівнеобленерго») зі структурою та функціонуванням  електромереж області.

Якщо ж казати про роботу в частині реалізації та підготовці технічних умов, Олексій Бутенко (начальник відділу підготовки технічних умов «Херсонобленерго») та Вадим Погрібний (начальник відділу реалізації технічних умов «Херсонобленерго») на практиці продемонстрували спеціальне програмне забезпечення

«Ми розробили програмні комплекси, показали як ведемо обліки, як зберігаємо та аналізуємо певні документи», - розповів Вадим Погрібний.

Олена Сльозко, керівник групи з реалізації ТУ «Рівнеобленерго», відмітила для себе корисне з побаченого:

«Відкрила для себе нову програму, хочу, аби ми до Вас приїхали з IT-шниками рівненськими, й вони працювали за кращими версіями програм».

Тож, недаремно кажуть: «Вік живи, вік учись». Навіть професіональним фахівцям, завжди потрібно тримати руку на пульсі і застосовувати на практиці сучасні технології.

Сподіваємось, що рівненські колеги перейняли для себе краще, а набуте будуть застосовувати для покращення сервісу свого Товариства.  

АТ «Херсонобленерго» завжди відкритий до співпраці!  

Нагору