Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Убити бокс

August 16, 2018

Новини про спортивні досягнення вихованців Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» не сходять з перших сторінок регіональних та всеукраїнських Інтернет видань.

І допоки юні боксери гідно представляють Херсонщину на всеукраїнській та міжнародній арені, здобувають в нелегкій та запеклій боротьбі спортивну славу для області, керівництво закладу поза рингом веде нечесну гру.

Нагадаємо, ще у грудні 2016 року інспекторами «Херсонобленерго» було виявлено факт встановлення в електролічильник технічного пристрою, який занижував показники спожитої електроенергії. Діями посадових осіб дитячої-юнацької спортивної школи з боксу завдано майнової шкоди Товариству на суму 762 760 тисяч гривень. За заявою «Херсонобленерго» правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження.

І от, врешті-решт в цій історії, про яку ми розповідали в матеріалі «Испорченная репутация боксеров» суд поставив крапку.

Взявши до уваги усі дії та аргументи АТ «Херсонобленерго», за результатами досліджених доказів та встановлених обставин справи суд ухвалив Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з боксу Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» сплатити енергопостачальнику заборгованість у сумі 762 571, 67 гривень.

Протиправність дій з боку адміністрації закладу призвела до розбазарювання і так мізерного обласного бюджету на утримання спортивної школи. Адже рішення суду таки доведеться виконати. А на керівника закладу чекає кримінальна відповідальність.

Ні для кого не секрет, що розвиток спорту в країні та його фінансування знаходиться в надто інертному стані та залишає бажати кращого. А спортивні перемоги та здобутки частіше всього пов'язані з талантами та тяжкою працею спортсменів та ентузіазмом їх тренерів. А такі «ділки» горе-адміністратори не маючи жодного відношення до спорту та поваги до вихованців та тренерів, лише шкодять розвитку боксу в регіоні. Тож чи варто мати таких непрофесійних та непорядних управлінців, які своїми нерозумними діями позбавляють дітей коштів, які так вкрай потрібні як для навчально-тренувального процесу, так і для участі у змаганнях.

 

Нагору