Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Водії кермують, споживачі страждають: про аварійні ситуації на Херсонщині

July 26, 2021

Днями на Херсонщині сталось дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких мешканці населених пунктів залишилися без енергопостачання.

Так, напередодні вихідних, 23 липня, при виконанні робіт, фахівці одного з підприємств спецтранспортом збили електроопору. Це сталось через неуважність водія за кермом в селі Ярошки. В результаті пригоди 50 осель селян на певний час були знеструмлені.

25 липня в населеному пункті Чаплинка також зафіксована ДТП. Кермувальник на невідомому транспортному засобі пошкодив електрообладнання біля приватного будинку, внаслідок чого будинок залишився без енергопостачання.

Прикро, що неуважні водії наражають на небезпеку не лише себе, а й доставляють незручності іншим мешканцям. Крім того, необдумані дії таких водіїв нищать пошкоджують електрообладнання.

Енергетики звертаються до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом автомобіля. Неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Якщо ви стали свідком ДТП, в якому водій збив електроопору чи пошкодив інше електрообладнання та намагається зникнути з місця пригоди, відразу телефонуйте до поліції на номер «102».

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Нагору