Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Водій вантажівки під оковитою збив три електроопори

November 5, 2018

Останній вихідний перед робочим тижнем зіпсував жителям села Громівка Новотроїцького району п’яний водій.

На своєму автомобілі ГАЗ-53 чоловік збив аж три електроопори, що залишило без світла майже сотню побутових абонентів «Херсонобленерго». Бригада Новотроїцького РЕЗу та ЕМ змогла швидко усунути наслідки безвідповідального керування вантажівкою та підключила постачання електроенергії від резервної лінії.

Сам горе-водій не втік із місця пригоди. Навіть, якщо і намагався б, то не зміг, адже від сили удару опори впали на його вантажівку. Сам чоловік народився у сорочці – дивом залишився неушкодженим.

Заміна опор енергетиками запланована у найкоротший термін. Сума збитків, нанесених товариству встановлюється.

Через такі вчинки водіїв, енергетики змушені відволікатися від запланованих робіт по покращенню якості електропостачання, реконструкції та капітальному ремонту електромереж, технічному обслуговуванню мереж, що призводить до порушення графіків у виконанні робіт. Крім цього горе-водії залишають без електропостачання населенні пункти, соціально важливі об’єкти та підприємства.

Тож, енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та привести до тяжких наслідків.

Фото ілюстративне

Нагору