Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Втратив керування - залишив селян без світла

January 10, 2019

У зимову пору року частішають випадки пошкодження електроопор через втрату контролю над автомобілями на ожеледиці. Чергове ДТП через ускладення погодних умов сталося на території обслуговування Голопристанського РЕЗу та ЕМ.

Водій автомобілю «Nissan» не впорався з керуванням на слизькій дорозі та підбив відкос електроопори, сама електроопора не була пошкоджена. Та сила удару все ж призвела до аварійного відключення більше шістдесяти абонентів села Нова Збур’ївка.

Енергетикам Голопристанського РЕЗу та ЕМ вдалося за лічені хвилини відновити електропостачання.

Про ДТП повідомлено до поліції.

Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними у зимову пору року за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Товариство нагадує також: якщо з вашої вини було пошкоджене електрообладнання, втеча з місця пригоди не звільняє вас від відповідальності. Про всі випадки повідомляється поліції і винні завжди несуть покарання за свої вчинки.

Крім цього, АТ «Херсонобленерго» сподівається на допомогу небайдужих жителів області. Якщо ви стали свідком ДТП, в якому водій, збив електроопору чи пошкодив інше електрообладнання та намагається зникнути з місця пригоди, відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або до районного відділу електромереж.

Лише спільними зусиллями ми можемо навчити водіїв обережного керування та зменшити кількість аварійних відключень електромереж.

Фото ілюстративне

Нагору