Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Злодій ледве не залишив мешканців Каховки в темряві

February 26, 2018

Останнім часом на території Херсонської області активізувалися енергетичні злодії, які залишають без світла цілі населені пункти. Зловмисників не зупиняє ні смертельна небезпека, ні те, що без електропостачання залишаються тисячі громадян, соціально-важливі об’єкти: лікарні, школи, дитячі садки, під загрозою життєзабезпечення міст та сіл.

Останній такий випадок стався у неділю 25 лютого в Каховському районі.

До трансформаторної підстанції «Промбаза», яка обслуговує понад 16 тисяч побутових та більше тисячі юридичних споживачів електричної енергії, серед яких великі промислові підприємства, пробрався злодій та викрав елементи енергообладнання. За допомогою спецінструменту крадій пошкодивши огорожу проник на територію підстанції.

Вчасне виявлення злочинця черговим персоналом  дало можливість уникнути масового занурення мешканців м.Каховка у темряву. На жаль, зловмиснику вдалося втекти на транспортному засобі у сторону поселення Коробки. Тікаючи з місця пригоди крадій залишив знаряддя злочину, прихопивши з собою понад 10 кг частини енергообладнання з кольорового металу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Товариство звертається до громадян, які можливо бачили чи мають відомості відносно крадіжки енергообладнання підстанції, повідомити на телефон служби безпеки підприємства 0552- 421- 666.

Щоб в подальшому унеможливити відсутність світла у будинках громадян, енергетики просять мешканців населених пунктів бути уважними та пильними, звертати увагу на сторонніх осіб, які знаходяться біля енергооб’єктів без форменого одягу Товариства – відразу телефонувати до поліції на номер «102» або на телефон служби безпеки підприємства 0552- 421-666.

Акцентуємо Вашу увагу, що працівники компанії завжди працюють у спецодязі з логотипом «Херсонобленерго» та пересуваються на автомобілях з відповідним маркуванням.

 

Нагору