Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

28 квітня - Всесвітній день охорони праці

April 28, 2020

Цінність результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. 

Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році.

Тема Всесвітнього дня охорони праці у 2020 році присвячена проблемі насильства і домагань на робочому місці, що є серйозною та постійною загрозою здоров’ю та безпеці працівників, а також продуктивності і репутації організації.

Для запобігання нещасним випадкам на виробництві існують цілі інженерні системи з техніки безпеки. З урахуванням специфіки того чи іншого робочого процесу розробляються відповідні інструкції, приписи, правила з техніки безпеки, вводиться систематичний інструктаж працівників і всього персоналу. Проте, у більшості випадків нещастя трапляються через неуважність, халатність і безвідповідальність людини у ставленні до власного здоров’я та безпеки.

Бережіть здоров’я та життя - дотримуйтесь правил з техніки безпеки!

Нагору