Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Батальйон «Аскер» захопив у заручники начальника Генічеського РЕМ

April 26, 2019

Сьогодні, 26 квітня сталася надзвичайна подія.

В Генічеському районі біля  селища Чонгар представники батальйону «Аскер» захопили  в заручники начальника Генічеського РЕМ Віталія Вікторовича Васіна та службовий автомобіль підприємства.

Блок-пост, вказаного батальйону громадської організації, розміщується в с.Чонгар та споживає електричну енергію від мере; Херсонського облавтодору.

Керівництво облавтодору звернувся до Генічеського РЕМ з вимогою від’єднати від їх мереж та припинити електроспоживання вказаній громадській організації  яка має заборгованість перед зазначеним постачальником та з мереж якого отримують електричну енергію.

26 квітня після виконання вимог Херсонського облавтодору та від’єднання від електромереж енергооб’єкти блок-посту, представники батальйону Аскер в кількості 10 осіб захопили керівника та службовий транспорт на ділянці автошляху Новоолексіївка-Чонгар.

На місце події прибули озброєні групи силовиків поліції, СБУ, прикордонники.

Відповідне звернення надано до СБУ та ГУНП в Херсонській області.

Після впливу на ситуацію з боку представників СБУ та поліції керівництво Херсонського облавтодору змінило свої наміри та звернулось до енергопостачальника в особі Генічеського РЕМ з проханням підключити повторно до своїх електомереж громадську організацію батальйон Аскер…

Оцінку вказаним подіям дадуть правоохоронці та громадськість.

Нагору