Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Без грошей і без світла

April 17, 2018

Через доброту та безпечність 30 родин, мешканці гуртожитку в с. Молодіжне, потрапили в халепу та залишилися без грошей та світла. А ошукала їх сусідка, якій довірили передавати до адміністрації комунального підприємства радгосп-завод «Янтарний» гроші для розрахунку з енергопостачальною компанією відповідно з умовами договору.

За словами мешканців гуртожитку, жінка частину коштів, які мала сплатити за електроенергію, привласнила. А Товариство оплату за спожиту мешканцями гуртожитку електричну енергію не отримало. На даний момент у споживачів виникла значна сума заборгованості, у зв’язку з чим було припинено енергопостачання.

В результаті зазначених дій було заподіяно значної майнової шкоди в сумі 77 000 грн.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ст..192 Кримінального Кодексу України «Заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою».

Мешканці гуртожитку були впевнені в своїй сусідці та в тому, що розраховуються з енергопостачальником вчасно і в повному об’ємі. А от жінка виявилася «не чистою на руку» і совість особою.

Наразі мешканці намагаються усіма силами владнати негаразди, шукаючи підтримки з боку місцевої влади. «Херсонобленерго» в рамках своїх повноважень та законодавства максимально сприяє у вирішенні ситуації.

 

Нагору