Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Бум ДТП: три пригоди за добу залишили частину Стрілкового, Великих Копанів та Каховки без електропостачання

November 9, 2018

Доба для енергетиків пройшла під знаком пошкоджених електроопор. Крім аварійного відключення енергопостачання у селі Стрілкове Генічеського району, на території Херсонської області було ще дві аварійні ситуації з псуванням електрообладнання.

У селі Великі Копані сталося масштабне ДТП: дорогу не поділили два мікроавтобуси Renault та Mercedes. Автомобілі при зіткненні повалили одну із опор, що знаходилась обабіч дороги. Тож жертвами дорожньої пригоди стали не тільки самі водії, але абоненти «Херсонобленерго», які залишилися без електропостачання на півдоби.

Ранок не був добрим для частини жителів Каховки, адже 130 абонентів Товариства залишилися без електропостачання через чергове ДТП.

Цього разу винуватцем був працівник однієї з охоронних фірм. Водій Daewoo Lanos не впорався з керуванням та збив електроопору. У чому була причина необережного керування з’ясовує поліція.

Наразі і бригада Олешківського, і Каховського РЕЗу та ЕМ працюють над ліквідацією аварійних ситуацій і відновленню електропостачання у оселях абонентів Товариства.

Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Фото ілюстративне

 

Нагору