Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Через бездіяльність херсонських комунальників можуть постраждати мешканці багатоповерхівок

May 31, 2018

Херсонські комунальні підприємства продовжують накопичувати борги за використану електроенергію та ігнорують неодноразові попередження енергопостачальника про можливість припинення електропостачання через наявну заборгованість у разі не проведення в повному обсязі оплати за спожиту електричну енергію.

Так, станом на 30 травня комунальне підприємство «Дніпровський» виконавчого комітету Херсонської міської ради має заборгованість 418 621 грн., КП «Таврійський» - 152 048 грн. Керівництво підприємств повідомлення енергопостачальника залишають без розгляду.

І знову в результаті безгосподарності родини мешканців багатоповерхівок, які обслуговують дані комунальні підприємства, стануть заручниками ситуації і будуть змушені з маленькими дітьми та літніми людьми залишитися без світла.

Про відключення від електропостачання в разі не сплати боргу повідомлено також міського голову м. Херсон та начальника інспекції Держенергонагляду у Херсонській області.

В разі непогашення заборгованості в повному обсязі Товаристо змушене буде з 31 травня по 8 червня поточного року припинити електропостачання до об’єктів КП «Дніпровський» та продовжити відключення об’єктів КП «Таврійський». 

Нагору