Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Чим «Херсонобленерго» вразив гостей?

November 14, 2019

Працівники АТ «Херсонобленерго» завжди відкриті до співпраці та готові поділитися своїм досвідом з колегам з інших міст. Саме тому 13 листопада представники ПрАТ «Кіровоградобленерго» завітали до нашого Товариства. Протягом двох днів перебування енергетики із сусідньої області мали змогу ознайомитися з  напрацюваннями херсонських колег та роботою програмних комплексів.

Начальника відділу матеріально-технічного забезпечення «Кіровоградобленерго» - Олексія Тініченка зацікавили певні алгоритми програми «EnergiNet».

  • Наша програма суттєво відрізняється від запропонованої колегами Херсону. По поверненню ми будемо обговорювати з нашими фахівцями, аби вони розробили такий алгоритм, котрий є у Вас», - зауважив Олексій Миколайович.

Заступник директора технічного Сергій Вікторович Брайко відзначив, що «Херсонобленерго» попереду від їх компанії на декілька років:

  • Комплекс ваших робіт просто вражає. Нам потрібно як мінімум 5 років інтенсивної праці, аби ми змогли вас наздогнати. Звичайно, наша ІТ-програма також нормально працює, але херсонська більш об’ємна, з неї можна дістати більше інформації. Наприклад, робота з інтернет провайдерами, як на мій погляд, організована ідеально. Перевага в тому, що у вас інший підхід. Гадаю, що для наших спеціалістів є нові завдання!, - говорить Сергій Вікторович.

Гості мали можливість почути відповіді на усі поставлені запитання. Фахівці «Херсонобленерго» сподіваються, що надана інформація буде корисною.

Сторони висловили задоволення плідною роботою і готовність до подальшої продуктивної співпраці.

Нагору