Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Чорнобаївці провели вихідний без світла через збиту опору

April 8, 2019

Випадок руйнування опори стався у суботу в селі Чорнобаївка. Своїм необережним керуванням водій автомобіля JAK залишив без електропостачання майже дві сотні абонентів «Херсонобленерго». 

Одразу після повідомлення селян про відсутність світла на місце пригоди вирушила бригада працівників Херсонських районних електромереж. Горе-водій поставив непросте завдання енергетикам, ліквідувати наслідки ДТП та відновити електропостачання бригаді вдалося лише за півдоби.

Про ДТП повідомлено до поліції. Сума збитків, завданих Товариству, встановлюється.

Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідати за кермо напідпитку, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та в окремих випадках до летальних наслідків.

Товариство нагадує також: якщо з вашої вини було пошкоджене електрообладнання, втеча з місця пригоди не звільняє вас від відповідальності. Про всі випадки повідомляється поліції і винні завжди несуть покарання за свої вчинки.

Крім цього, АТ «Херсонобленерго» сподівається на допомогу небайдужих жителів області. Якщо ви стали свідком ДТП, в якому водій, збив електроопору чи пошкодив інше електрообладнання та намагається зникнути з місця пригоди, відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або до районного відділу електромереж.

Лише спільними зусиллями ми можемо навчити водіїв обережного керування та зменшити кількість аварійних відключень електромереж.

Фото ілюстративне

Нагору