Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики Нової Каховки знову без зв'язку

August 22, 2018

Невгомонні крадії кольорового металу, мабуть не обізнані, що за викрадення та пошкодження телефонного кабелю передбачена кримінальна відповідальність.

Підтвердження тому те, що в ніч на 21 серпня злодії вчетверте намагалися викрасти «мідні пари», які забезпечують двосторонній зв'язок між підрозділом енергозбуту та споживачами електричної енергії міста Н Каховка.

В одному з кабельних колодязів кабельної каналізації на вул.Французькій, злочинці відшматували частину телефонного кабелю. Однак, довести свій злочинний намір до кінця не змогли, так як їх помітила охорона підприємства, та попередила злочин.

Другий тиждень мешканці міста, серед яких люди похилого віку, з обмеженими фізичними можливостями, не в змозі повідомити енергетикам про аварії, припинення постачання електричної енергії, отримати вкрай важливу для них інформацію.

АТ «Херсонобленерго» вкотре звертається до керівництва Новокаховського відділу поліції, а тепер вже і до Головного управління Національної поліції в Херсонській області з проханням встановити та затримати крадіїв та попередити подальше викрадення майна.

Нагадаємо, що згідно вимог  ст.2 Закону України «Про національну поліцію» обов’язки з забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги, державою покладено саме на підрозділи поліції.

 

 

 

        

 

Нагору