Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики обговорили питання охорони праці та виробничого травматизму

July 28, 2020

Днями на базі АТ “Херсонобленерго” відбулася дводенна технічна рада за участі представників операторів системи розподілу електричної енергії, зокрема, Директорів з охорони праці ОСР, Директорів технічних та начальників МЕМ і РЕМів.

Учасники зібрання розглянули низку важливих галузевих питань, проаналізували стан охорони праці та виробничого травматизму  на підприємствах енергетичної галузі.  Особлива увага акцентувалася на результатах розслідування нещасного випадку в АТ «Херсонобленерго», який стався 30.06.2020. Далі присутні обговорили заходи, які дозволять знизити рівень виробничого травматизму та підвищити рівень охорони праці на виробництві.

В ході роботи технічної ради представники енергетичних компаній розглянули результати перевірки стану охорони праці та рівня експлуатації електричних мереж 0,4-150 кВ  в структурних підрозділах АТ «Херсонобленерго».

Директори з охорони праці ОСР відзвітували про організацію роботи, проведені перевірки, виявлені порушення та розроблені заходи щодо їх виконання.

За результатами обговорень нагальних питань, проаналізувавши проблемні ситуації у сфері охорони праці, був розроблений комплекс заходів щодо профілактики травматизму та покращення рівня експлуатації електричних мереж в ОСР.

Учасники ради переконані, що такі заходи дуже корисні,  це нагода оцінити виконану роботу щодо створення безпечних умов праці, запобігання аваріям та надзвичайним подіям на виробництві, можливість внести необхідні корективи у діяльність відповідних служб та визначити нові орієнтири для досягнення поставлених цілей.

Нагору