Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики обговорили проект тарифоутворення

September 26, 2019

24 вересня в АТ «Херсонобленерго» відбулися відкриті обговорення розгляду пропозицій та зауважень до проекту тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «Херсонобленерго» на 2020 рік.

В обговоренні взяли участь представники Херсонської обласної державної адміністрації, сектору НКРЕКП в Херсонській області та незалежної профспілки енергетиків України.

В ході роботи засідання присутні розглянули проект тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «Херсонобленерго» на 2020 рік, розрахованих відповідно до Постанови НКРЕКП від 05.10.2018 року за № 1175.

Директор фінансовий АТ «Херсонобленерго» Юрій Дучев доповів про роботу компанії в умовах відокремлення діяльності з розподілу електричної енергії від діяльності з постачання електричної енергії в умовах функціонування нової моделі ринку електричної енергії.

Наталія Гавриленко, заступник директора фінансового, проінформувала щодо рівня тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «Херсонобленерго» на 2020 рік, розрахованих відповідно до вказаної Постанови.

За результатами обговорення учасники зібрання прийняли рішення відкрите обговорення вважати таким, що відбулось на засадах гласності та відкритості та погодилися з розрахунками тарифів на послуги з розподілу електричної енергії АТ «Херсонобленерго» на 2020 рік.

По завершенню зустрічі були підписані протоколи, які будуть направлені до НКРЕКП.

 

Нагору