Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики Північного регіонального управління розподільних мереж проводять планові роботи у мережах

January 6, 2022

Оператор системи розподілу «Херсонобленерго» для якісного надання послуг з електропостачання, для стабільної роботи енергообладнання та задля зменшення аварійних ситуацій проводить капітальні та поточні ремонти, технічний огляд об’єктів енергетики, чистку трас ліній електропередачі тощо.

Для надійного та безперервного постачання електроенергії мешканцям населених пунктів самовіддано працюють працівники Північного регіонального управління розподільних мереж. До зони відповідальності Північного РУРМ відносяться територіальні громади Високопілля, Великої Олександрівки, Нововоронцовки та м.Берислава.

Під час планових робіт протягом періоду з серпня по листопад у повітряних лініях ПЛ-10-0,4 кВ енергетики виконали низку заходів, які необхідні для нормальної роботи енергообладнання та стабільного енергопостачання. Зокрема, провели заміну обірваних в’язок проводів, замінено майже 70 опор, стояки, підкоси та пошкоджені проводи в окремих прогонах, а також вирівняні більше 160 опор. При технічному огляді ліній електропередач ПЛ-10-0,4 кВ замінено понад 210 траверсів та майже 900 ізоляторів.

Електромонтери провели огляд повітряних ліній загальною довжиною понад 500 км. Від порослі та чагарників звільнили понад 120 км мереж та обрізали крони більше 4 тисяч дерев.

У трансформаторних підстанціях енергетики провели заміну шаф, рубильників, ізоляторів, запобіжників, тощо.

Значна частина цих робіт потребує відключення електрообладнання. Від цього залежить безпека працівників Товариства та пересічних громадян, які перебувають поряд з місцем проведення ремонтів.

Про проведення планових робіт оператор системи розподілу АТ «Херсонобленерго» заздалегідь інформує споживачів на офіційному сайті у розділі «Відключення», надсилає повідомлення як юридичним, так і побутовим споживачам на електронні адреси та інформує у чат-боті Телеграм, зазначаючи місце, дату та тривалість припинення енергопостачання.

Нагору