Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Енергетики збирають врожай пошкодженого майна після неуважних водіїв

October 1, 2018

Необережне водіння транспортних засобів часто обертається морокою для енергетиків та незручностями для абонентів «Херсонобленерго». І хоч зазвичай збиті автомобілями опори залишають десятки і сотні побутових споживачів без електропостачання, жителям Новокаховського та Чаплинського районів пощастило не стати жертвами несвідомих водіїв.

У селі Качкарівка, що обслуговується Новокаховським РЕЗом та ЕМ, невідомим автомобілем був підбитий лише відкіс,  а не вся опора, що врятувало селян від відключення електроенергії. У будь-якому разі енергетикам знову доведеться відновлювати пошкоджене майно.

Але через лихача на авто енергетикам доведеться робити заміну електроопори у селі Ключове, на території обслуговування Чаплинського РЕЗу. На щастя, інцидент не приніс незручності абонентам Товариства.

В обох випадках пошкодження майна повідомлено до поліції. Енергетики вкотре підраховують збитки.

АТ «Херсонобленерго» сподівається на допомогу небайдужих жителів області. Якщо ви стали свідком ДТП, в якому водій, не дотримуючись правил дорожнього руху, збив електроопору чи пошкодив інше електрообладнання та намагається зникнути з місця пригоди, відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або до районного відділу електромереж.

Лише спільними зусиллями ми можемо навчити водіїв обережного керування та зменшити кількість аварійних відключень електромереж.

Фото ілюстративне

Нагору