Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Херсонобленерго» про смерть, яка поряд

June 24, 2020

Щороку фахівці «Херсонобленерго» фіксують сотні фактів розкрадання електричної енергії споживачами. Нечесні ділки вдаються до різноманітних способів у гонитві за сумнівною економією, але енергетики мають достатньо високотехнологічне обладнання, досвід та напрацювань, щоб виявити найхитріші спроби безоплатного користування електроенергією.

Найбільшого занепокоєння викликає масове використання в побуті, промисловості, закладах торгівлі, розважальних закладах та базах відпочинку саморобних пристроїв електромагнітного випромінювання, що використовуються споживачами для блокування роботи електролічильників. Такий пристрій, по суті є ворогом усього живого, процес руйнації організму йде від клітин і органів, призводячи до патології і смерті. Цей процес нагадує поглинання здорових клітин раковими.

Та не зважаючи на попередження від енергетиків, щороку знаходяться «спритники», які самовпевнено намагаються платити менше, або ж не платити взагалі при цьому в загально небезпечний спосіб електромагнітним випромінюванням руйнують здоров’я своє, членів своїх родин, відвідувачів закладів, зокрема дітей, та мешканців сусідніх домогосподарств.

В ході досліджень, проведених фахівцями Українського інституту екології людини, які оприлюднила Українська медична асоціація, встановлено, що генератори високочастотних і надвисокочастотних електромагнітних випромінювань завдають суттєвої шкоди людському організму та інформаційному полю кожної людини. Тривалий вплив на людину такого високочастотного ЕМ випромінювання може спричинити захворювання в організмі людини, від захворювань нервової системи і аж до онкологічних хвороб.

Наслідком дії на організм електромагнітних випромінювань є: загальна слабкість, підвищена втома, порушення сну, головний біль та біль в ділянці серця. З’являється роздратованість, втрачається увага, сповільнюються рухово-мовні реакції. Виникає ряд симптомів, які свідчать про порушення роботи окремих органів – шлунку, печінки, підшлункової залози. Погіршуються харчові та статеві рефлекси, діяльність серцево-судинної системи, фіксуються зміни показників білкового та вуглеводневого обміну, змінюється склад крові, зафіксовані зміни на рівні клітин. Систематична дія ЕМП високої та надвисокої частоти на організм людини викликає підвищення кров’яного тиску, трофічні явища (випадіння волосся, ламкість нігтів). Зі зростанням часу та інтенсивності впливу електромагнітних випромінювань, пошкодження набувають незворотного характеру.

Енергетики закликають споживачів відповідально ставитись не лише до користування електричною енергією, а і до власного здоров’я. Якщо Вам стало відомо про наявність таких пристроїв у будь-яких помешканнях чи то закладах для їх знешкодження повідомте на гарячу лінію служби захисту економіки за телефоном 0552-421-666.

Нагору