Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

«Херсонобленерго» продовжує модернізацію електромереж

July 21, 2021

АТ «Херсонобленерго» продовжує модернізацію ліній електропередачі та капітальні ремонти обладнання по всій області.

Наразі у обласному центрі енергетики проводять реконструкцію мереж з метою покращення електропостачання споживачам. З цією метою здійснюється заміна електроопор на опори посиленого типу та переобладнання мережі із заміною існуючого дроту на самоутримний ізольований провід. Такі ремонтні роботи проводяться задля безпеки споживачів, зменшення аварійності та поліпшення надійності електропостачання. Потреба в заміні дротів та опор значна, тож енергетики активно працюють в цьому напрямку. 

Покищо роботи проводяться на вулицях Тираспільська, Київська, Гончарна, Гагаріна, Українська, Степана Разіна. Завершення реконструкції планується в середині серпня.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на певний час домоволодіння мешканців будуть тимчасово знеструмленні. З графіком відключень можете ознайомитися на сайті АТ «Херсонобленерго» в рубриці «Відключення». Також, якщо споживач зареєстрований в особовому кабінеті та вказав адресу електронної пошти, він отримає повідомлення про тимчасове припинення електропостачання з вказаними часом перерви.

В ході робіт заплановано в тому числі заміну вводу в житлові будинки, котрі наразі не відповідають нормам.

 

Нагору