Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

У Генічеському районі «Херсонобленерго» проводить планові роботи задля якісного та безперебійного розподілу електричної енергії споживачам

November 30, 2021

Оператор системи розподілу «Херсонобленерго» протягом року проводить планові ремонтні роботи ліній електропередачі задля якісного та безперебійного розподілу електричної енергії споживачам Херсонської області.

Так, на території обслуговування Східного регіонального управління розподільних мереж, Генічеське відділення, в період з серпня по листопад поточного року в ході запланованих робіт на повітряних лініях ПЛ-0,4 -10 кВ замінено майже 6 км дроту та більше 40 км проведено перетяжку проводів електромереж, встановлено нових 23 та відновлено 8 опор ліній електропередачі, замінено 37 траверс та майже півтисячі ізоляторів. Для профілактики аварійних відключень в осінньо-зимовий період енергетики провели розчищення трас електромереж загальною протяжністю майже 50 км.

Для підтримки стабільного працездатного стану та попередження відмов в роботі електрообладнання фахівці здійснили плановий періодичний огляд 175 трансформаторних підстанцій та виконали технічне обслуговування 55 ТП.

При огляді трансформаторних підстанцій ТП-10/0,4 кВ на території обслуговування здійснено заміну однієї шафи КТП, 2 трансформаторів, 24 опорних ізоляторів. В тому числі, за необхідністю замінено роз’єднувачі, рубильники, прохідні ізолятори, шлейфи тощо. Також проведена перевірка рівня масла, перевірка надійності контактних з’єднань, заміна у разі необхідності резинових ремкомплектів та інші роботи, які виконуються по технічному обслуговуванню,

Виконання планових робіт неможливе без тимчасового знеструмлення електрообладнання та мереж.

Для забезпечення надійного та безперебійного розподілу електричної енергії усім споживачам Херсонщини, оператор системи розподілу АТ «Херсонобленерго» і надалі продовжує роботу щодо ремонту та оновлення електромереж.

Нагору